VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

4a280937-c6e6-442f-8207-2b89ba67cb3c

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Progroen & Milieu genomineerd voor beste leerbedrijf

do 29 feb 2024

​Ons lidbedrijf Progroen & Milieu is doorgedrongen tot de top acht in de race voor  'Beste leerbedrijf' van Nederland in de sector Entree. Deze prestigieuze titel wordt jaarlijks toegekend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en de mbo-raad. De uitslag wordt op 13 mei bekend gemaakt. Namens Koninklijke VHG van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Ieder jaar mogen scholen, bedrijven en leerlingen voordrachten indienen voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkbegeleider. Deze leerbedrijven en praktijkbegeleiders zijn een onmisbare schakel in het opleiden van zo'n half miljoen mbo-studenten die Nederland telt.

​Leren en groeien

​Progroen & Milieu is al jaren een SBB erkend leerbedrijf. Het bedrijft werkt samen met onder andere uitzendbureaus, Praktijkscholen (vso), mbo-scholen en het UWV. De stagiaires en medewerkers kunnen bij zowel via Groenstart, TRI en mbo-opleidingen hun praktijkverklaringen, erkende mbo-certificaten, en diploma's behalen. “Daardoor zijn er vele manieren om te leren en te groeien in ons groenbedrijf," legt directeur Hans Siffels uit.

Blijverrast

​ ​Afgelopen week kregen Hans Siffels, Patrick Huijsman en Coen Jong bezoek van SBB-regiocoördinator Noord-Holland-Noord Kitty Vermeer. Patrick is hoofduitvoerder van Progroen & Milieu en is samen met Coen stagecoördinator binnen het bedrijf. Blij verrast namen zij de ingelijste nominatie en een heerlijk taart in ontvangst. “We doen gewoon ons werk, maar het is mooi om via deze nominatie erkenning te krijgen voor wat Probedrijven voor de leerlingen doet. Wij zijn al heel trots op deze nominatie en zijn benieuwd naar de uitslag," aldus Patrick Huijsman.

Foto: Progroen & Milieu​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief